Miejska Biblioteka Publiczna w Krasnymstawie
 Start MBP Krasnystaw LUTW Katalog online MBP w MakPlus BIP MBP Kontakt z MBPRODOFacebook-MBP Krasnystaw

E-booki i audiobooki dla dzieci        Ksiazka na telefon

 


Dla czytelników:
O Bibliotece:
LUTW:
Aktualizacja z dnia:
27/07/2018
Ostatnio dodane:
 
09-20.07.2018r.- Tak bawiliśmy się podczas "Wakacji w bibliotece" w Oddziale dla Dzieci i Młodzieży MBP.
 
12.06.2018r. - Pożegnanie odchodzącej na emeryturę, długoletniej Dyrektor MBP - Małgorzaty Antoniak.
 
15.05.2018r.- Promocja książki autorstwa Urszuli Gierszon pt. „Konrad Bielski 1902-1970. Życie i twórczość”.
 
 

30.05.2018 r. - Uroczyste rozstrzygnięcie i podsumowanie XIII edycji Powiatowego Konkursu Historycznego „Ocalmy naszą przeszłość”.

 
 
09.05.2018 r. - Wernisaż wystawy malarstwa STK "Paleta"
 
 
08.05.2018 r. - Impreza plenerowa "Imieniny poety - Stanisława Bojarczuka"
 
27.04.2018r.- ,,Z książką nigdy się nie nudzę" - lekcja biblioteczna dla kl.II P.Sz.P Nr4 z okazji Światowego Dnia Książki i Praw Autorskich.
 
25.04.2018r.- Spotkanie z Leśnikiem z okazji Dnia Ziemi dla kl. II-III z P.Sz.P Nr1
 
24.04.2018r. - wykład dla słuchaczy LUTW - prof. dr hab. Andrzej Dąbrowski (Zakład Chemii Teoretycznej UMCS) pt. "Woda- tajemnicza substancja???”.
 
20.04.2018r.- Rozstrzygnięcie XXIII edycji Konkursu Poetyckiego im. Anny Kamieńskiej (KDK)
 
23.04.2018r.- Światowy Dzień Książki i Praw Autorskich - Grażyna Jeromin-Gałuszka - gościem Dyskusyjnego Klubu Książki w Miejskiej Bibliotece Publicznej w Krasnymstawie.
 
 
26.03.2018r. - Wykład medyczny dr n. med. Leszka Janeczka pt. Czy ginekologia ma jeszcze sens w okresie „trzeciego wieku”?
 
12.03.2018r.- ,,W bajkowym świecie" - zajęcia literacko-plastyczne dla dzieci niepełnosprawnych z Niepublicznego Przedszkola Specjalnego w Krasnymstawie
 
09.03.2018r.- sesja pt: „Lubelskie ślady Centralnego Okręgu Przemysłowego”. Prezentacja wystawy - dyrektor MDK nr 2 w Lublinie - B. Bujanowski; Wykład "Na etapie planów ... Centralny Okręg Przemysłowy w Krasnymstawie" - st. kustosz A. Borzęcki; "Poczet ekonomistów polskich – Eugeniusz Kwiatkowski" dyr. NBP, oddz. w Lublinie dr I. Skibińska-Fabrowska
 
02.03.2018r.- Rozstrzygnięcie XVIII edycji Konkursu Plastycznego i Literackiego pt. „Moje miasto Krasnystaw” – KDK
 
22.02.2018r.- ,,Programowanie w edukacji wczesnoszkolnej" - zajęcia zapoznawcze z biblioteką i książką w ramach projektu ,,Cyfrowa Polska" dla ucz. kl. II Sz.P w Krupem
 
 


Strona wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Są one wykorzystywane w celu zapewnienia poprawnego działania serwisu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień dot. przechowywania plików cookies w Twojej przeglądarce. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na przechowywanie plików cookies na Twoim komputerze.
 
 
 

 RODO                                          MBP Krasnystaw

Na podstawie art. 13 ust. 1 i ust. 2  Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE informujemy, iż:

1.     Administratorem danych osobowych jest Miejska Biblioteka Publiczna w Krasnymstawie z siedzibą w Krasnymstawie, ul. Okrzei 23,

2.    Inspektorem Ochrony Danych w Miejskiej Bibliotece Publicznej w Krasnymstawie jest Piotr Basiński, kontakt: e-mail iod@mbpkrasnystaw.com.pl,

3.     Dane osobowe przetwarzane są wyłącznie do celów związanych z działalnością biblioteki, tj w celu:

·       udostępniania materiałów bibliotecznych,

·       windykacji,

·       statystyki,

·       promocji czytelnictwa i biblioteki.

Na podstawie ustawy z dnia 27 czerwca 1997 r. o bibliotekach (DZ.U. Nr 85, poz. 539 z późn.zm.), Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r., ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 101 poz. 929 z 2002 r. z późn. zm.):

  • Podanie danych osobowych jest niezbędne do korzystania z usług biblioteki.
  • Dane osobowe będą przechowywanie nie dłużej niż 5 lat od dnia zaprzestania korzystania z biblioteki.
  • Masz prawo żądać od Administratora dostępu do swoich danych, ich sprostowania, przenoszenia i usunięcia, a także prawo do ograniczenia przetwarzania danych.
  • Masz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego UODO.www.uodo.gov.pl

 

Załączniki:




Lubelska Biblioteka Wirtualna

booki
Nasbi-Osbi









DKK
   
     
     
     


Miejska Biblioteka Publiczna Copyright © 2007 - 2018 P.B. & A.B ...109019